Wij werken met een team van specialisten

Wij zijn een team van gekwalificeerde fysiotherapeuten die zich richten op het behandelen van een breed scala aan aandoeningen en blessures. Van rug- en nekklachten tot sportblessures en herstel na een operatie, onze therapeuten hebben de kennis en vaardigheden om u te helpen herstellen en uw kwaliteit van leven te verbeteren.

Onze fysiotherapeuten zullen een grondige evaluatie uitvoeren om de oorzaak van uw klachten te achterhalen en een op maat gemaakt behandelplan opstellen. Dit kan bestaan uit oefentherapie, manuele technieken, oefeningen voor thuis, en advies over houding en beweging. We werken samen met u om uw doelen te bereiken en uw klachten te verminderen.

Menno Baas

Menno Baas

Fysiotherapeut, Dry needling

Het grootste deel van zijn ervaring ligt binnen de sportwereld. Zijn minor ging dan ook over Sportgezondheid & Leefstijl. Bij Jethro van Leeuwen is hij met grote interesse zijn kennis aan het verbreden over myofasciale problemen.

Jaro ten Berge

Jaro ten Berge

Fascia Needle, Sportmasseur

Door persoonlijke klachten aan zijn rechter schouder kwam Jaro erachter dat reguliere behandelmethodes maar gedeeltelijk helpen. Hierdoor is hij sinds 2010 het begrip fysiotherapie verder gaan ontwikkelen. Door verschillende technieken te combineren waaronder de Bob Cooley methode kan Jaro snel en effectief tot de kern van de pijnklacht komen.

Lydia van der Weg

Lydia van der Weg

Sportmasseur
Jethro van Leeuwen

Jethro van Leeuwen

Praktijk Eigenaar

Mijn interesse in de werking van spieren in het menselijk lichaam en de problemen die de revue passeren in de praktijk heeft ertoe geleid dat ik een techniek heb ontwikkeld die tot groot oplossend resultaat leidt.

Interne scholing en training van de techniek biedt mijn collega’s de mogelijkheid om zich hierin verder te ontwikkelen.

Deel uitmaken van een team?

Kom werken bij Echte Spierkracht!

Wij zijn altijd opzoek naar professionals die geïnteresseerd zijn in zorg en gezondheid. Sluit je aan bij Echte Spierkracht en maak deel uit van ons team.