Hier vind je de meest voorkomende vragen.

Staat je vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Algemeen

Ja. Je kan zonder verwijsbrief een afspraak maken.
Ben je niet tevreden? Dan kan je hier altijd een melding van maken. Hoe je dit kan doen lees je in ons klachtenkompas. Deze vind je onder aan elke pagina.
Bij spoedgevallen kun je vaak de zelfde dag nog terecht.

Behandeling

Hoe diep de naaldjes gaan hangt af van de klacht en welke type weefsel is aangetast. Dry needling kan vrij diep in de spier gaan afhankelijk van de locatie. Een armspier gaat minder diep dan de bovenbeenspieren bijvoorbeeld. Dan praat je snel over 1 tot 5 cm diep. Fascia-neelding is heel oppervlakkig en net door de huid heen. Dit is 1mm t/m 5mm.
In de meeste gevallen kan je gewoon werken. Wij passen de intensiteit van de behandeling aan.
Dit hangt heel specifiek van de klacht af en hoe lang een klacht al aanwezig is. Iemand die een spier verrekt zal minder behandelingen nodig hebben dan iemand met klachten na een zwaar ongeluk.
Een behandeling duurt max. 20 minuten

Verzekering

Nog niet. Dit kan in de toekomst veranderen.
Nee. Wij hebben geen contract met de volgende zorgverzekeringen: CZ Groep, VGZ Groep, Menzis Groep en ONVZ Groep
Dat is heel persoonlijk en hangt af van de wensen van de patient zelf. Wij kijken graag met u mee! Wij hebben geen contract met de volgende zorgverzekeringen: CZ groep, VGZ groep, Menzis groep.
Doorgaans worden betalingen rechtstreeks met jouw zorgverzekering afgehandeld. Ben je niet aanvullend verzekerd voor fysiotherapie dan wordt de factuur verstuurd naar het bij ons bekende email adres.

Afspraken

Ja, dat kan, er worden wel kosten in rekening gebracht indien u particulier moet betalen. Uit de aanvullende verzekering wordt daar rekening gehouden met een uitbehandeling met meer vergoeding voor het reizen naar de patient toe.
Dit kan telefonisch: 0633100930 Of per e-mail: contact@echtespierkracht.nl